Ga naar de inhoud

Grote zaal in Zwolle huren

Danszaal in Zwolle huren

Op zoek naar een grote ruimte waar je met veel mensen terecht kan om te repeteren of om een workshop te geven? Dan kun je onze danszaal in Zwolle huren! Grandesco beschikt ook over een danszaal van ongeveer 125 m2. Deze ruime zaal kan buiten de danslessen gebruikt worden voor andere doeleinden, bijvoorbeeld om te repeteren met een groot koor of voor een theatergroep. In de zaal staat een JBL partybox en op verzoek kan er een piano geregeld worden. Daarnaast staat er een tafel waar je met 6 personen aan kan zitten. Scrol naar beneden voor sfeerfoto’s en praktische informatie.

Praktische informatie

Je kunt onze danszaal al huren vanaf 1 uur. Hoe meer uren je achter elkaar komt, hoe hoger de korting is die je krijgt op de uurprijs. Zie hieronder een overzicht van de kosten. Wil je graag langer dan 8 uur de zaal huren of wil je graag meerdere dagen huren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

1 uur€17,50
2 uur€35,-
3 uur€50,-
4 uur€62,50
5 uur€72,50
6 uur€82,50
7 uur€92,50
8 uur€102,50

De ruimte is de hele week beschikbaar van ‘s ochtends 9.00u tot ‘s avonds 23.00u. Kijk in de boekingstool voor een volledige beschikbaarheid. 

De zaal kan gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden! Denk aan een koor repetitie, oefenen voor een theatervoorstelling of een grote workshopruimte. De zaal is al geregeld gebruikt voor een borrel/teambijeenkomst. Twijfel je of jouw activiteit kan plaatsvinden in onze zaal? Neem contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is!