Meteen naar de inhoud

Troubleshooting

Sleutelkastje

In de bevestigingsmail heb je een persoonlijke toegangscode ontvangen. Mail niet ontvangen? Check je spamfolder. Deze toegangscode gebruik je om het sleutelkastje bij de voordeur te openen (Grote Voort 10 in Zwolle). Met de sleutelbos kun je de voordeur, oefenruimte en de kast tussen de ruimtes in openen. Als je niet weet welke sleutel voor welk slot is kun je ze allemaal rustig proberen. 

Probeer je het juiste kastje open te maken? Als je in oefenruimte 1 zit kun je het kastje met het label ‘ruimte 1’ alleen openen met jouw code. Hetzelfde geldt voor oefenruimte 2 en de drumstudio.

Een toegangscode bevat 8 cijfers. Als het niet lukt om het slot te openen kan het zijn dat je te langzaam de code invoert. Wacht even 5 seconden en probeer de cijfers snel achter elkaar in te voeren. Zodra er een groen lampje verschijnt weet je dat de code correct is. 

Lukt het niet om het sleutelkastje te sluiten? Kijk even of de sleutels misschien het mechanisme blokkeren. Aan de onderkant van het kastje zit een zwart pinnetje die in het slot moet vallen. Deze moet dus vrij zijn. Als je het kastje dicht doet hoor je een klik. Na 5 seconden gaat deze automatisch weer op slot. 

Gaat hij niet automatisch weer op slot? Wacht even een minuut en kijk of hij nog steeds open is.

Wat vervelend! Je kunt ons proberen te bereiken via het volgende nummer: 0623998393.

Facilitair

Zeker! In onze keuken kun je de koffie en thee vinden en natuurlijk mag je het ook pakken/maken!

Naast lokaal 7 is er een blauwe deur en daar kun je de wc’s vinden.                                                                                        En anders kun je hier klikken voor een video met een rondleiding!

Alle grijze stoelen rondom de oefenruimte kun je gebruiken. 

Vragen over de backline

De XLR kabels zitten opgerold om een haspel die op de grond staat naast het mengpaneel.

Tussen de oefenruimtes staat een kast. In deze kast liggen de extra’s die je erbij kan huren en dus ook de bekkens, clutch en viltjes. Aan de sleutelbos kun je de sleutel vinden om deze kast te openen.

De piano kun je vinden in de kast tussen de oefenruimtes. In deze kast liggen de extra’s die je erbij kan huren. De sleutel voor deze kast zit aan de sleutelbos.

Ja in de kast tussen de oefenruimtes vind je 3 extra microfoons en 3 standaards.

Er is iets stuk

Is er wat kapot gegaan? Meld het dan bij ons via dit nummer: 06-23998393

Van onderstaande materialen hebben we reserve in de kast liggen:

Maak je gebruik van dit materiaal? Meld het dan op dit nummer: 06-23998393