Ga naar de inhoud

Troubleshooting

Sleutelkastje

In de bevestigingsmail heb je een persoonlijke toegangscode ontvangen. Mail niet ontvangen? Check je spamfolder. Deze toegangscode gebruik je om het sleutelkastje bij de voordeur te openen (Grote Voort 10 in Zwolle). Met de sleutelbos kun je de voordeur, oefenruimte en de kast tussen de ruimtes in openen. Als je niet weet welke sleutel voor welk slot is kun je ze allemaal rustig proberen. 

Probeer je het juiste kastje open te maken? Als je in oefenruimte 1 zit kun je het kastje met het label ‘ruimte 1’ alleen openen met jouw code. Hetzelfde geldt voor oefenruimte 2 en de drumstudio.

Een toegangscode bevat 8 cijfers. Als het niet lukt om het slot te openen kan het zijn dat je te langzaam de code invoert. Wacht even 5 seconden en probeer de cijfers snel achter elkaar in te voeren. Zodra er een groen lampje verschijnt weet je dat de code correct is. 

Lukt het nog steeds niet? Bel ons storingsnummer: 0647721775

Lukt het niet om het sleutelkastje te sluiten? Kijk even of de sleutels misschien het mechanisme blokkeren. Aan de onderkant van het kastje zit een zwart pinnetje die in het slot moet vallen. Deze moet dus vrij zijn. Als je het kastje dicht doet hoor je een klik. Na 5 seconden gaat deze automatisch weer op slot. 

Gaat hij niet automatisch weer op slot? Wacht even een minuut en kijk of hij nog steeds open is.

Lukt het nog steeds niet? Bel ons storingsnummer: 0647721775

Facilitair

Zeker! In onze keuken vind je koffie en thee. In de keukenkastjes vind je ook kopjes, deze kun je na gebruik in de vaatwasser zetten. Is de vaatwasser vol? Dan kun je deze aanzetten. Je vindt vaatwasblokjes onder de gootsteen.

Ja, in onze keuken vind je rechts onderin een koelkast. Deze kun je gebruiken om bijvoorbeeld je eigen drinken koud te leggen. Je dient dit weer mee te nemen als je klaar bent met repeteren.

Naast lokaal 7 is er een blauwe deur en daar kun je de wc’s vinden. Kun je het niet vinden? Bekijk dan hier onze online rondleiding video.

Alle grijze stoelen rondom de oefenruimte kun je gebruiken. 

Vragen over de backline

De XLR kabels zitten opgerold om een haspel die op de grond staat naast het mengpaneel.

Tussen de oefenruimtes staat een kast. In deze kast vind je de bekkens, clutch en viltjes. Aan de sleutelbos kun je de sleutel vinden om deze kast te openen. 

Let op! Je kunt hier alleen gebruik van maken als je dit tijdens je boeking hebt aangegeven.

Tussen de oefenruimtes staat een kast. In deze kast vind je de piano, voeding en het pedaal. Aan de sleutelbos kun je de sleutel vinden om deze kast te openen. 

Let op! Je kunt hier alleen gebruik van maken als je dit tijdens je boeking hebt aangegeven.

Ja, in de kast tussen de oefenruimtes vind je extra microfoons en standaards.

Er is iets stuk

Balen! Meld het ons direct via dit nummer: 0647721775. Je kunt ons hierop bellen of je kunt een bericht via WhatsApp sturen.

Van onderstaande materialen hebben we reserve in de kast liggen:

Dit wordt binnenkort aangevuld.

Maak je gebruik van dit materiaal? Meld het dan op dit nummer: 0647721775